Een bank van mensen voor Mensen

Een bank van mensen voor Mensen

Een app is fijn, maar vaak is een mens beter.
Aantrekkelijke rente voor uw hypotheek

Aantrekkelijke rente voor uw hypotheek

Het beste tarief voor uw situatie.
Overstappen is makkelijk

Overstappen is makkelijk

Wij zorgen dat een overstap probleemloos verloopt. Een andere bank binnen een week.

B&P Nieuws

Nieuws icoon

B&P Nieuwsbrief

benpmail

Wij zijn een nuchtere bank in de buurt waar je terecht kunt voor sparen, betalen en alle overige bankzaken. De bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn we trots op! Bij Regiobank kun je altijd even binnenlopen. Of je nu een grote of een kleine vraag hebt en wat je financiële situatie ook is.  Regiobank is een bank voor mensen die persoonlijk contact en een kantoor dichtbij op prijs stellen.

Wat moet u weten over RegioBank? Download de dienstenwijzer!

 

Persoonlijk en in de buurt

Je Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij je in de buurt. Daardoor kun je altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over je geldzaken. Je wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die je kent. Wel zo gemakkelijk!

Gemakkelijk overstappen

Je kunt met de Overstapservice gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt je de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur in de buurt.

Voor al uw geldzaken

Je kunt bij je Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al je geldzaken. Of het nu gaat om je spaarrekening, betaalrekening of je hypotheek. Je bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij je in de buurt.

5 sterren van MoneyView

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden.

U kunt altijd even binnenlopen

Bij RegioBank bankieren betekent persoonlijk advies. Heb je een vraag over je persoonlijke financiële situatie? Vraag je je af hoe het zit met je spaargeld? Wil je weten hoe onze Mobiel Bankieren App werkt? Dan loop je gewoon even bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank binnen.

U bankiert bij de meest klantgerichte bank

Bij RegioBank bankieren betekent iemand in de buurt hebben die je niet alleen helpt, maar ook met je meedenkt. Dankzij de persoonlijke service van onze Zelfstandig Adviseurs won RegioBank de CCDNA Award 2016. En is daarmee uitgeroepen tot de meest klantgerichte bank van Nederland.